Usein kysytyt kysymykset

Mistä Slavic Hairboxin pidennykset ovat peräisin?

Pidennyshiukset kerätään Itä-Euroopasta. Yhdessä hiuspuntissa on aina vain yhden luovuttajan hiusta, joka takaa tasalaatuisen pidennyksen. Tästä syystä myös slaavihiusten tekstuuri vaihtelee luovuttajan hiuslaadun mukaan, joten hiusten taipuisuusaste vaihtelee hieman. Samasta syystä myös väreissä voi olla hienovaraisia eroja.

Kuinka pitkät omien hiuksieni tulee olla, jotta niihin voi kiinnittää hiustenpidennykset?

Omien hiusten tulisi olla vähintään 10 cm pitkät, jotta niihin saadaan pidennys istumaan kauniisti.

Kuinka paljon hiusta tarvitsen?

Tarvittava pidennyshiuksen määrä riippuu oman hiuksen paksuudesta, pituudesta sekä halutusta lopputuloksesta. Slaavipidennyshius sulautuu huomattavasti paremmin pohjoismaalaiseen hiuslaatuun kuin esimerkiksi aasialainen pidennyshius. Määrällisesti slaavilaista hiusta tarvitsee siis vähemmän täyspidennykseen. Slavichairboxin teippihius valikoimasta löytyy leveydeltään 2 erikokoista teippipidennystä, 2,8cm ja 4cm. Täyspidennystä varten kapeampaa teippihiusta tarvitsee 3-4 pakettia ja leveämpää teippihiusta 2-3 pakettia. Tuuhennokseen riittää 1-2 pakettia.

Kuinka kauan hiustenpidennykset kestävät?

Kun pidät hyvää huolta pidennyksistäsi, ne voivat kestää käytössä 1-1,5 vuotta. Muistathan, että voit lähettää meille tarpeettomat Slavic Hairboxin pidennykset kierrätystä varten.

Miten hiustenpidennykset kiinnitetään ja poistetaan?

Ennen teippien kiinnitystä: Pese hiukset syväpuhdistavalla shampoolla 2 kertaan. Älä käytä hoitoainetta tai muotoilutuotteita. Kiinnitys ainoastaan puhtaaseen ja kuivaan hiukseen. Pese hiukset aikaisintaan 2 päivää teippien kiinnityksen jälkeen. 

Teippipidennysten poistaminen: Laita teipin väliin poistoainetta, anna vaikuttaa hetki ja irrota sitten varoen teippi omasta hiuksesta. Jos teippi jää hiuksiin kiinni, lisää poistoainetta ja kampaa läpi. Poista vanha teippi varovasti poistoaineen kuivuttua. Teippi tulee poistaa kiinnityskohdan yläpuolelta. Puhdista pidennyksen pinta poistoaineella ja anna kuivua ennen uuden teipin laittamista paikalleen. Edellytämme että pidennyshiuksen poistoon käytetään ainoastaan Slavichairbox poistoainetta, jotta pidennyshiuksen kiinnityskohta ei vahingoitu.

Kuluttavatko pidennykset hiuksiani?

Kaikki pidennykset kuluttavat omaa hiusta jonkin verran. Slaavihius on hyvin kevyttä joten se vahingoittaa omaa hiusta vähemmän. Suosittelemme teppipidennysten huoltamista 5-8 viikon välein, jotta oma hius ei pääse vaurioitumaan. Klipsipidennykset tulee poistaa aina illalla ennen nukkumaan menoa.

Miten kierrätän hiustenpidennykseni?

Lähetä tarpeettomat Slavic Hairbox pidennyksesi meille. Tarkistamme hiuksen kunnon ja teemme tarvittavat huoltotoimenpiteet. Jos hius on vielä käyttökelpoista annamme sinulle lahjakortin seuraavaa ostoskertaa varten ja hyvitämme myös tulevan tilauksesi postikulut. Otamme vastaan myös käyttökelvottomat hiukset, oli hius sitten tilattu Slavic Hairboxin kautta tai muualta. Kierrätämme nämä hiukset muihin käyttötarkoituksiin. Lähetä hiukset osoitteeseen Slavic Hairbox, Luhtajoentie 3A 40, 01800 Klaukkala.

Voit ostaa meiltä myös käytettyä hiusta edullisempaan hintaan. Vain tarkat laatuvaatimukset täyttävä hius myydään eteenpäin.

Kuinka pidän huolta pidennyksistäni?

Harjaa pidennykset aamulla ja illalla. Letitä yöksi jotta hius ei pääse takkuuntumaan. Käytä vain kosteuttavia hoitotuotteita. Vaahdota hiuspohja hellävaroen ja anna vaahdon valua latvaan. Levitä hoitoaine ainoastaan latvaan, ei lähelle kiinnityskohtia. Älä mene märillä hiuksilla nukkumaan. Huolla pidennyksesi ajoissa, jotta oma hius ei pääse vahingoittumaan. Suosittelemme, että pidennykset kiinnittää koulutettu ammattilainen.

Voiko hiuksia muotoilla?

Kyllä, hiusta voi föönata, kihartaa ja suoristaa varoen kiinnityskohtia. Jos käytät lämpötyökaluja, muista aina käyttää lämpösuojasuihketta. Älä käytä muotoilurautaa kuumimmalla asetuksella. 185-190 astetta on optimaalinen lämpötila muotoilulle.

Voiko pidennyksiä värjätä?

Emme suosittele hiustenpidennysten värjäämistä, vaalentamista, sävyttämistä tai permanenttausta.

Voinko uida kloori- ja suolavedessä?

Kloori ja suolavesi voi vahingoittaa pidennystäsi, suojaa hiukset uinnin ajaksi.

Voiko auringonvalo vahingoittaa hiuksiani?

Auringonvalo kuluttaa samalla tavalla pidennyshiusta kuin omaakin hiusta. Käytä tuotteita joissa on uv-suoja tai suojaa hiukset muulla tavalla auringonvalolta. Kemialliset aurinkovoiteet voivat värjätä pidennyshiuksen. Käytä ainoastaan fysikaalista aurinkosuojaa.

Maksu, toimitus ja palautus

Miten voin palauttaa ja vaihtaa tuotteen tai tehdä reklamaation?

Avaamattomilla pakkauksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Mitä maksutapoja voin käyttää?

Maksutapoina käyvät luottokortti, tilisiirto, verkkopankki tai osamaksu / lasku.

Kuinka pitkä toimitusaika on?

Toimitusaika on 2-5 arkipäivää siitä, kun tavara on lähtenyt varastoltamme. Pyrimme käsittelemään tilaukset 2-3 arkipäivän sisällä.